Om oss

Hvem er vi?

Companys er et mulitbrand konsept som ble startet i København så langt tilbake som i 1985. I dag er det over 30 butikker i skandinavia og i Sveits, hvorav 3 av dem er i Norge. Den første butikken åpnet vi på Trondheim Torg i 2010 og i oktober 2012 utvidet vi med en fantastisk butikk på Strømmen storsenter. Siste tilskudd til Companysfamilien er vår fine butikk på Ski Storsenter, som vi åpnet i februar 2013.

Vi er stolte over å føre merkene: InWear, Tiger of Sweden, Saint Tropez, Soaked in Luxury, Part Two og Designers Remix. I tillegg fører vi merket Samsøe & Samsøe på Companys Strømmen Storsenter.

Butikkene i Norge eies av Kleins Aloha som ble startet av Robert Klein og June Persen i 2008. Vi er en liten organisasjon med hovedkontor i Trondheim og vi driver butikkene  våre med et stort engasjement!

Kombinasjonen av flotte varer og kunnskapsrike medarbeidere er det som skaper Companys! Ingenting er viktigere for oss en fornøyde kunder! Vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse, og dette er kjernen i alt vi gjør. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design. Det som presenteres i butikken vår er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene!

For spørsmål vedrørende Kleins Aloha, kontakt daglig leder June Persen på junepersen@gmail.com

Tilbake til blogg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: