Ny favoritt!

DSC_0180

Denne lammeskinn jakken fra Part Two er helt rå og vi kan nesten garantere deg at koplimentene vil strømme på.

En lammeskinn jakke er faktisk noe av det varmeste du kan ha på deg, og er derfor perfekt nå når det begynner å bli kaldere i lufta. Jakken er dermed en fin erstatter om du ikke har lyst til å ta frem dunjakken helt ennå, eller om du “trenger” en ekstra jakke å variere med i vinter.

DSC_0260

Her har vi stylet jakken med matchende genser og lue i en herlig grønn farge fra Samsøe Samsøe, samt favoritt buksemodellen vår “Kelly” fra Tiger of Sweden. Et perfekt hverdagsantrekk!

DSC_0181

Skinnjakke // Part Two // Petria // 5999,-

Bukse // Tiger of Sweden // Kelly // 1299,-

Genser // Samsøe Samsøe // Chimay // 899,-

Beskytt skinnplaggene dine.

Husk å ta vare på skinnplaggene dine, de fortjener pleie akkurat som din egen hud. For å beholde skinnjakken din fin lengst mulig, bør den impregneres før bruk. For mange er dette kanskje et tiltak, men å sette av fem minutter til dette er virkelig verdt det,  da det norske varierende været fort kan ødelegge en skinnjakke for godt.

En annen ting man fort kan glemme, eller som man kanskje ikke har tenkt på før, er at både regn og sol tørker ut skinn. Et tips er derfor  å smøre inn skinnjakken din med god gammeldags Spenol et par ganger i året for å gi skinnet den fuktigheten det trenger. Men; husk å test kremen på et lite sted først, da ulikt skinn kan reagere forskjellig.

DSC_0267

Om ikke du selv synes du fortjener å unne deg selv denne jakken, sett den opp på ønskelisten din til jul da vell. Jeg vet hvertfall hva som står øverst på min ønskeliste ;)

Ha en super uke, fine lesere!

-Maya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: