PEPLUM

Kappetrenden, eller peplum, som de fleste kjenner den som, kom på banen allerede på 1940-tallet da skredderene oppdaget kvinnens midje. Trenden kom tilbake for fullt for et par år siden, og er fortsatt på trend-listen, kanskje ikke så rart da den kan brukes til alt. Enda bedre er det at plaggene kler alle kvinner, uansett fasong eller høyde.

“Kappen” kan både være med å skape midje, samt skjule det lille ekstra de fleste kvinner klager over at de har nederst på magen. Dette er det høyden på kappen, stoffet og volumet som er med på å avgjøre.

Peplumtrenden er å finne på både topper, kjoler, skjørt og jakker og kan brukes til både hverdags og fest. Samtidig finnes de i mange ulike materialer som bomull, ull og skinn for å nevne noen.

Under ser du noen av våre peplum-plagg vi har i butikk.

Bilde 5

Øverst fra venstre: 1. “Ustine” // Part Two // 699,-  2. “Ewama” //Inwear // 899,- 3. “Bertha” // Part Two // 899,-

Nederst fra venstre: 1. “Bilao” // Inwear // 899,- 2. “Ustine” // Part Two // 699,-

Dersom du har en rett “guttefasong” kan man gjerne velge en overdel med en kappe med mye volum, eller med et mønster. Dette for å skape midje, samt et intrykk av en mer formfull bak ;)

Skjermbilde 2013-10-16 kl. 19.01.23

Drømmer du om slanke ben, vil en peplumkjole gjøre at bena ser slankere ut. Er du derimot litt lav, kan vi anbefalle at man velger en overdel/kjole med mindre volum.

Skjermbilde 2013-10-16 kl. 18.59.30

Er du en av de mange som har litt ekstra som man gjerne vil skjule på best mulig måte, er overdeler med en høy kappe det beste, altså at midjen på overdelen er høyere enn hvor midjen din egentlig er. For kvinner med flotte kurver kan det også være et tips å gå for vevede tekstiler istede for strikkede.

Skjermbilde 2013-10-16 kl. 18.50.41

Style plaggene med en jeans eller et skjørt, og sleng på et stort smykke. Og du er good-to-go ;)

Er du fortsatt usikker på hvilken kappe som hadde kledd din fasong best, kom innom oss da vell, så hjelper vi deg med å finne den riktige;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: