Part Two Christmas

Går det ann å si at vi gleder oss til oktober?? Vi har akkurat kjøpt inn julekolleksjoner fra alle våre leverandører, og da er det umulig å ikke glede seg. Verdens beste Kristin på Part Two kunne vise oss en kolleksjon som utløste reaksjoner som er en Justin Bieber fan verdig. Vi ELSKER at part Two igjen lager den fineste strikken og de kuleste hverdags plaggene. Vi skal pynte oss masse når julen nærmer seg, men det er tross alt flest hverdager. Så selv om vi er mer enn klar for sommer; det er få ting som kan slå en fantastisk strikk sammen med en løs skinnbukse, eller en melert peplumtopp med høye hæler og smale jeans…. Sukk, tenk at vi kan bli så lykkelig av fine klær ?!? Her er e liten smakebit av Part Two kolleksjonen som kommer i oktober, presentert av en fantastisk gjeng! 

IMG_7982

— LOVE —

IMG_7988

Vår fine driftsjef Helene i en RÅ jakke som er vendbar. Vi er stor fan av plagg som kan brukes på forskjellige måter, så denne jakken kommer til å få masse kjærlighet fr oss :)

IMG_7993

Helene i peplumtoppen som ble alles favoritt, se den fine ryggen!

IMG_7997

Vår lille storsjef, June, i en genser som tok pusten fra oss. Funker foran peisen på hytta og sammen med jeans og ankelboots. Skjørtet var også en favoritt, vi har meget stor tro på skjørt fremover.

IMG_8003

Stjerna på Strømmen, Line-Birgitte, la sin elsk på den printede buksen. Kul sammen med en litt stor strikkegenser i mohair-blanding.

IMG_8021

Se den dama!! Ikke bare SER hun smashing ut, hun er et nydelig vesen som vi alltid blir glad av! Kristin er salgssjef på Part Two og hun er en dyktig dame. Hun har på seg en skinnbukse som skal sitte litt løst og en printbluse som er lengere bak enn foran. Vi digger deg Kristin!

IMG_8028

Camilla må jo være den kuleste butikksjefen på Ski storsenter?! Hun er nyeste tilskudd til Companys gjengen, men det føles som om hun alltid har vært der. Her ser hun bare helt smashing ut i sine Part Two favoritter!

IMG_7994

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: